.

Mi zadržavamo Pravo da Odbijem Uslugu Nikome Znakove - Crveni i Bijeli, Fleksibilan Plastike, 9 x 12 Cm, Visoko gledana, Otporan na vodu I Nerdjajuci Školi (Pakovanje od 8) - Do Hespex

Mi zadržavamo Pravo da Odbijem Uslugu Nikome Znakove - Crveni i Bijeli, Fleksibilan Plastike, 9 x 12 Cm,

KM 6.02

Roba
Dostupno.

✓U "zadržavamo Pravo Da Odbijem Uslugu Nikome" znakovi da će biti savršen dodatak nikakve usluge vezano za posao.Mi zadržavamo pravo" znakovi su najsigurniji i najefikasniji srednje da dopre do maksimalne ljudi na vašem imanju. ✓Specifikacija : "Mi zadržavamo Pravo Da Odbijem Uslugu Nikome" znaci su napravljene od trajnih fleksibilan plastike, weatherproof bistra i vrlo vidljivi, vjetar-otporna, i vodu.Ovaj znak veličina je 9 x 12 centimetara i dolazi u kutiju od 8. Prenijeti jasnu poruku svoju publiku sa našim zadržavamo pravo da odbijem uslugu nikome znak. ✓Kvalitet : "zadržavamo Pravo Da Odbijem Uslugu Nikome Znak" je napravljen od visokog kvaliteta fleksibilan plastike kojim je trajnim.To može da izdrži više okruženja i neće nestati u ekstremnim nizak i visoke temperature.Ovi znakovi su napravljeni da pročitaš poruku u mraku i slabu svjetlost. ✓Dizajn : "Mi zadržavamo Pravo Da Odbijem Uslugu Nikome Znak" je lijepo dizajnirana znak.Mi zadržavamo pravo da odbijem uslugu nikome i znak boja je crveni i bijeli. "Zadržavamo Pravo da" i "Da Nikoga" su meci crvene i bele pozadini i "Da Odbijem Uslugu" bijeli su meci i crveni pozadini. ✓Koriste : Ove signboards su savršeni za korištenje u garaži, posao, uredu, prikolicu, gradilište, ili bilo koji drugi uslužna industrija vezane posao.Mi zadržavamo pravo da odbijem uslugu nikome znak je savršen za unutrašnji i spoljašnji koristiti.

Detalji

The We Reserve The Right To Refuse Service To Anyone signs are made of durable flexible plastic, weatherproof bright, and highly visible, wind-resistant, and waterproof. This sign size is 9 x 12 inches and comes in a pack of 8. Convey a clear message to your audience with our we reserve the right to refuse service to anyone sign :