.

Nož držač Univerzalni Nož Blok,Nož Držač Sa Mjesta Za Makaze, Seti Nož Držač Pultu Skladište Sa zdjelu(Bez Noževe Jahića Eko (Boja : Žute plavi)

Nož držač Univerzalni Nož Blok,Nož Držač Sa Mjesta Za Makaze, Seti Nož Držač Pultu Skladište Sa zdjelu(Bez

KM 56.49

Roba
Dostupno.

Nož blok više trajna i izgleda elegantniji.Također, lako je da se očisti sa svojim prelepu i elegantnu navlaka.UPOZORENJE:ne natopi cijelo mjesto u vodu i isperi s mnogo vode.Nož skladište, integrisane dizajn, jedan korak u mesto, u kuhinji je nered.Pogodan za rezač za olovku, škare, velike i male noževe, itd.Veliki kapacitet ne zauzimaju zemlju, prilagođava sve vrste noževa u kuhinji, i čini racionalno koriste za interni prostor.Dizajn je odvojiva odvod poslužavnik na dnu čini posuđe lako suve i ne vlažan, i to je zgodno da se koristi.Multi-funkcionalni skladište, lako staviti i uzmi, sa pravo mjesto prostor, stavi i odvesti na će.Svi noževi radnju sigurno u nož blok - svemir efikasan za skladištenje.Molim te Ruku Čist, A ne Iskoristiti Tanjir za veš.I bolje ti je da opere da držim nož dugovječnost.Proizvod ime : nož blok, nož holder Material : PP+LJUBIMCA+silicone Color : bijela plava, zuta plavi, bijeli green Size : 24.5*20*15.5 cm/9.6*8*6.1 inches Specification : 6 rupe +sa crpi chassis Note : Prema monitor i okolne svjetlo, postoji određena boja difference The priručnik za mjerenje podatke je do greške u o 1cm samo za pozivanje, molim vas da se odnose na stvarnog product We želja je naša mušterija biti 100% sretan.Ako imaš problem sa ovim,molim vas da kontaktirate nas, uvijek smo tu za tebe.Ne oklijevajte!Pokušaj rizik-sada slobodan.

Detalji

6 holes +with draining chassis :
Note:
According to the monitor and ambient light, there is a certain color difference
The manual measurement data has an error of about 1cm for reference only, please refer to the actual product :
We wish our customer to be 100% happy. If you have any problem about these,please feel free to contact us, we're always here for you. Do not hesitate! Try it risk-free now. :