.

kjhgkj Velike Mačke Kutiju, Našao Čudan Miris, Ladici Tip Vest Pesak za Lako i Brzo Čišćenje, je odvojiva Dezodorans, imaju ručke njemački Mačka Wc, Kaki

kjhgkj Velike Mačke Kutiju, Našao Čudan Miris, Ladici Tip Vest Pesak za Lako i Brzo Čišćenje, je odvojiva

KM 113.24

Roba
Dostupno.

[Izolirati mirisi] Ovo mačka kutija je zapečaćen dizajn koji mogu lako izdvojiti miris kucnih ljubimaca. [Veliki prostor da zaštiti privatnosti. Ovo mačka kutija ne mogu samo da zaštiti privatnosti mačku, ali također je veliki prostor. [Zgodno aktivnosti] Ovo mačka kutija je vrlo zgodno za unutrašnje aktivnosti.Cat može ići na wc tiho i okreni se lako. [Lako čist] Ovo mačka kutija mogu lopatu pesak u fioci, i lakše je da očistim u potpunosti zatvoreni prostor.U isto vrijeme, je odvojiva bazen se može očistiti. [Za disanje i lako nositi] To je prenosni podnijeti, koja je pogodna za oduzme, i to je više za disanje i tamno pretinac je pod uslovom sa ugalj torbu zadržati unutrašnje malo zraka.Specifications Cat kutija + mačke shovel Material : PP+ABSProduct specifikacije : 63*35*8cm Door rupu specifikacija : 20.5*19cmremind1. Slike ovog proizvoda je za pokazivanje.Zbog faktore poput pucnjave osvjetljenje efekte i drugačije monitora, hromatska odstupanje se može dogoditi.Za detalje, molim vas da se odnose na stvarnog proizvod.2. Zbog priručnik za mjerenje način, može biti mala greške u proizvod veličine, koji neće uticati na normalno koristiti.3. Ako imate bilo kakvih pitanja u toku u kupovinu proces, dobrodošao si da nas ostavite poruku u bilo koje vrijeme.Naš profesionalni usluzi tim će riješiti problem, u roku od 24 sata.sretan u kupovinu.

Detalji

20.5*19cm :
remind :
1. The pictures of this product are for display. Due to factors such as shooting lighting effects and different monitors, chromatic aberration may occur. For details, please refer to the actual product. :
2. Due to the manual measurement method, there may be slight errors in the product size, which will not affect normal use. :
3. If you have any questions during the shopping process, you are welcome to leave us a message at any time. Our professional customer service team will solve the problem for you within 24 hours. happy shopping. :